АДВОКАТСКА КАНТОРА И МЕДИАТОРИ

  [BG]   EN   RU  

 
Рейтинг: 2.00
(9)
ПРЕДСТАВЯНЕ
ТАРИФИ
ПУБЛИКАЦИИ
ЗА НАС
ГАЛЕРИЯ
Видео
КАЛЕНДАР
ФОРУМ
ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ
ЗА ВРЪЗКА С НАС
АДВОКАТСКИ СЪТРУДНИЦИ



ЗА НАС / ЗА НАС

17 Октомври 13, 17:45
С КАКВО ЩЕ СМЕ ВИ ПОЛЕЗНИ?
АДВОКАТИ и МЕДИАТОРИ
Работим във всяка област от правото с компетентни и правоспособни адвокати. Извършваме консултантски услуги и процесуално представителство по граждански, бракоразводни, дела за издръжка, наказателни, изпълнителни дела пред съдебни изпълнители, корпоративни, семейно-наследствени, медицински дела, трудови спорове и други . Защитаваме дискретно интересите на жертвите на домашно насилие, включително ги насочваме към опитен психолог.  Регистираме фирми /ЕТ, ЕООД, ООД, АД и др./ изготвяйки Дружествените договори индивидуално, съобразявайки изискванията на Закона, така че да Ви предпазим от бъдещи спорове и дела със съдружниците Ви.  Притежаваме опит за водене на дела, когато интересите Ви са нарушени от застрахователи,, търговци и фирми доставящи услуги съобразно правата Ви на потребители. Представляваме по дела свързани със спорове с доставчиците на топлинна енергия и ВиК, както и Ви съдействаме да се позовете на давностните срокове пред тях, преговаряме за постигане на споразумения за извънсъдебно решаване на спор. Ако сте длъжник или кредитор ше Ви дадем правилното и компетентно решение и ще защитим интересите Ви. В случай, че са на лице основанията да потърсите правата си в Съда в Страсбург изготвяме индивидуална жалба до Съдът.  Никога не подценявайте договорите за наем и не подписвайте тези предоставени Ви от  лице различно от адвокат. За да избегнете бъдещи спорове по тях ние ще изготвим индивидуален договор за Вас. При покупка на недвижим имот изготвяме правно становище за състоянието на закупувания имот извършвайки цялостна проверка на документите, както и ще Ви предоставим информация за съществуващите задължения за партидите към доставчиците на услуги. Консултираме и он-лайн. Вие имате само задължение да ни изпратите своя казус на и-мейл: аdw_mitowa@abv.bg , а ние ще Ви определим срок за получаване на отговор. Хонорарът за консултацията ни може да преведете и чрез банков превод.
Нашите МЕДИАТОРИ ще спомогнат да разрешите споровете си бързо, евтино и без загуба на нерви, време и енергия. Медиацията е способ за извънсъдебно разрешаване на спорове.  Потърсете ни с предварително уговорен час на 0898 673 205. 
Кантората ни взаимодейства със сериозни агенции за недвижими имоти за нашите клиенти. По Ваше желание се ангажираме да управляваме Вашият имот и вместо Вас да контролираме всичко. За Вас остава да получавате наемните си вноски, за нас "досадната, несвойствена" за ежедневието Ви дейност свързана с наемите и разходите по отдадените за ползване имоти.
За търговците предлагаме абонаментно обслужване. Наши партньори ще Ви насочат кой е подходящия проект за Вас и Вашия бизнес. Ше подготвят нужната документация и изготвят проекта в случай, че решите да кандидатствате за собствен бизнес,  бизнес със земеделски земи, в областта на образованието, спорта или друго.

Можем да Ви предложим счетоводители, одитори и нужните за конкретният случай специалисти-вещи лица.

Ако имате нужда от ремонти наши партньори ще откликнат бързо и с безплатна консултация на адрес, който посочите. Предоставят услуги от закупуването на материали, дори посочени от Вас вещи, товаро-разтоварителна дейност, монтаж и ремонт, а накрая почистват обекта за Вас.

Ние гарантираме за нашите ПАРТНЬОРИ!



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.7867